Daugiasluoksnių Metalo Augalų Džiovykla Kaustytomis Geležies Grindų Stovėjo Gėlių Vazonas Stovo Žalia Ridikas Gėlė Stovi Stendas Namų Puošybai

€50.35 €29.70

L
M
S
Prekės kodas: c5962
Kategorijos: augalų lentynos
Žymos: augalų džiovykla kaustytomis, sodinamoji lentynos stovas, augalų lentynos, puodą turėtojas lentynos, Gėlių Stovas.

[PAGAMINTI SU METALINIU]: Augalų puodą turėtojas yra pagamintas iš geležies, todėl šis plienas sodinamoji pritaria, gali būti naudojamos tiek patalpose ir lauke, patvariai, ant grindų, aikštelę, terasą, vejos ir sodo, jokių rūdžių, bet kur.Šių black metalo sodinamoji stendai yra su sklandžiai ir kreivų vinys, tam, kad savo brangaus grindų gali būti susidėvėjęs.

[SPECIFIKACIJA]: (Matmenys): 43.5 x 22 x 57.5 CM, (Spalva): balta/tamsiai pilka, (Pakuotė): 1 x Augalų Stendas (Ne įeina Gėlių ir Gėlių Puodą).

[PAKOPA AUGALŲ STENDAS]: 3-tierd dizaino, galite įdėti skirtingų žolelių, sėklos, vazonai ir patenkinti savo skirtingus poreikius, ir jos labai lengva surinkti.

[UNIVERSALUS EKRANAS]: Puikus patalpoje ar lauke, kad jūsų augalai, dalis kiemo dekoro pateikimo stovi ir žalumos lauke, taip pat idealiai tinka, rodo off žydėjimas patalpoje, sunroom ar gyvenimo erdvę su "windows", kad gauna daug saulės šviesos.Jūs taip pat gali būti naudojamas rodyti kitais dekoro.

[WIDE PROGRAMOS]: Sukurti patrauklią rodo vazoninių gėlių.Suteikite savo namų, verandos, balkonai, arba kiemo puikus derinys modernaus stiliaus ir gamtos grožį su šio žavinga sodinamoji stovėti.

Multi-layer saugoti, racionaliai naudoti kiekvieną erdvę

Anti-rūdys, purškiamas plieno vamzdis, daugiau tvirtas ir patvarus

Kokybės kaustytomis geležies, tinklo išdėstymas, subalansuota jėga

Apvalios pėdos padas dizainas, vaidmenį balanso reguliavimas

Produkto Pavadinimas: Patalpų ir lauko metalo augalų stendas

Spalva: Tamsiai Pilka, Balta

Stilius: Šiaurės/Modernus

Medžiaga: Metalas

Dydis: 43.5x22x57.5cm

1 x metalo augalų stendas

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas - OXFIELD
  • Ji atėjo greitai, bet.... Lentynos yra paprastas, mažas, atrodo, neaišku,...

    Anonymous | 2022-10-21

    Jūsų Įvertinimas : 4

    Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti