Silikono Valymo Šepetys Indų Plovimo Kempinė Daugiafunkcį Šveitimo Padas Puodą Plauti Virtuvės Šepečiai Virtuvės Valiklį, Skalbimo Priemonės

€0.10 €0.08

L
M
S
Prekės kodas: c92087
Žymos: valymo šepetys indų plovimo kempinė daugiafunkcį šveitimo padas, kempinės, šepečiai, Valymo Šepečiai, įrankiai silikono, Virtuvės kempinę, Melamino kempinės.

Magija Silikono Patiekalas Dubenį Valymo Šepetys Daugiafunkcį Šveitimo Padas Puodą Visos Plovimo Šepečiai Virtuvės Valiklį Skalbimo Priemonė

Aprašymas

Šie šepečiai yra pagaminti iš aplinkai nekenksmingų maisto kokybės silikono.Greitai natūralus džiovinimas kartu su nėra bakterijų, kad ši higienos draugiškas įrankis.

Atsparus karščiui: silikono naudojamas yra atsparus karščiui, todėl jį lengva valdyti karšto puodai/keptuvės.Tinkamas karštos keptuvės išimti iš orkaitės ar tvarkymo karšto kledaras puodai ir lėkštės, ir dar ką nors su karštu paviršiumi.

Universalus naudojimas: Gali būti naudojamas daugiausia valyti patiekalai/puodai/keptuvės ir kiti virtuvės reikmenys.Tai ne tik geras valymo priemonė patiekalų, taip pat jis gali būti naudojamas švarus daržovių ir vaisių paviršiaus.Taip pat turi funkciją, kuri turi būti naudojamas gerti miestelyje laikyti šių taurės dėmes nuo savo stalų ir vitrinos.

Lengva laikyti: Turi galimybę būti pakartas ant kabliukų.Lengvai sulankstomas būti saugomi šriftų komodos, arba jie gali būti sukrauti vienas ant kito, kad sutaupyti brangų vietos.

Lengva valyti: gali būti valomi po kriaukle su muilu ir karštu vandeniu.Jie gali būti valomi viduje savo indaplovės ar net virinto karšto vandens.Palieka be likučių.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: silikonas.

Spalva: parodyti, kaip nuotraukas.

Dydis: 115*15mm (Skersmuo*Storis).

Pastabos:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Paketas Apima:

1 * Silikono Patiekalas Valymo Šepetėliu.

  • Funkcija - Eco-Friendly
  • Medžiaga - Silikono
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • CN - Kinija
  • Modelio Numeris - JJ10910-01
  • Naudojimas - Virtuvė
  • Straipsniai: 0
    Tarpinė suma: €0

    Ieškoti